Over High Select en het HBO-V Traineeship

De specialist op het gebied van Talentontwikkeling

High Select

In 2002 opende High Select haar deuren. High Select is de specialist op het gebied van Talentontwikkeling. High Select is gestart met een Management Traineeship voor academici, specifiek in de sector zorg en welzijn. Met dit Management Traineeship richt High Select zich op jonge, getalenteerde mensen. High Select coacht en begeleidt hen op een dusdanige wijze tijdens de eerste fase in hun carrière dat zij, mede op basis van de ervaring die zij opdoen bij de verschillende organisaties, zich kunnen ontwikkelen tot integrale managers of beleidsmedewerkers met voldoende visie en bagage.

Tegelijkertijd biedt High Select met dit Management Traineeship zorgorganisaties een volwaardige en communicatief vaardige (tijdelijke) werknemer en breed georiënteerd toekomstig management.

achtergrond-bedrijven-2
HBO-V Traineeships

HBO-V Traineeship

Sinds kort is hier het HBO-V Traineeship aan toegevoegd. Eveneens gericht op jonge, getalenteerde mensen, maar binnen het vakgebied Verpleegkunde. Bij het ontwikkelen en concretiseren van dit nieuwe Traineeship onderdeel heeft High Select uiteraard gebruik gemaakt van alle kennis en ervaring, die zij de afgelopen jaren heeft opgedaan met het Management Traineeship, dé garantie, dat u als opdrachtgever voor het HBO-V Traineeship dezelfde kwaliteit mag verwachten!

Meer weten over onze geschiedenis?

Of wil je iets anders weten? Vul onderstaand formulier in.

Neem contact met ons op

vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

Zoeken...