Meer dan een recruiter

Je inbox staat vol en zelfs facebook is niet meer veilig. Het is inmiddels duidelijk, HBO-V’ers zijn in trek! Nu werving en selectie bijna volledig digitaal gaat, zie je steeds meer agressieve headhunters voorbijkomen, klaar om hun bonus binnen te slepen.
Toen ook ik hoorde “Oh nee, heb je weer zo’n recruiter!” vond ik het tijd om deze blog te schrijven. Mijn dag bestaat namelijk niet uit targets, bonussen en mensen wegkapen bij de baan waar ze eigenlijk heel gelukkig zijn. Natuurlijk wil ik de juiste match maken, maar ik ben ook betrokken bij wat er daarna gaat gebeuren.

Wat kun je dan als aankomende Trainee van me verwachten? Als manusje van alles ben ik bezig met de werving en selectie van begin tot eind, houd ik me bezig met de trainingen en activiteiten en ben ik ook een van de traineebegeleiders. Het is dan ook niet gek, dat ik het zo belangrijk vind om de juiste mensen op de juiste plek te zetten.

Je zult je misschien afvragen hoe ik dat dan ga doen, want ik ken jou nog helemaal niet!
Het begint allemaal met een kennismakingsgesprek. Of ik jou nu heb benaderd of je hebt zelf gesolliciteerd, het maakt niet uit. Ik ben benieuwd naar wie jij bent en wat jij wilt. Zijn we beide overtuigd dat het HBO-V Traineeship helemaal bij je past, dan stellen we je voor aan de opdrachtgever. Zo krijg je een beter beeld van waar je aan de slag zult gaan en wat er van je wordt verwacht. Eenmaal gestart houden we contact en kun je met al je vragen bij me terecht.

Dus ben jij benieuwd naar wat er mogelijk is? Ik nodig je graag uit voor een gesprek! Heb je nu al een brandende vraag of lijkt het HBO-V Traineeship je interessant, dan kan je mij bereiken op 0612479849 of mailen naar info@hbovtraineeship.nl.

Melissa Turien is Junior HR Manager bij HBO-V Traineeship en vertelt in deze blog meer over haar uitdagende baan.

Neem contact met ons op

vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

Zoeken...