VOOR AFGESTUDEERDEN

Een nieuwe stap met de juiste trainingen en begeleiding

Wie wij zoeken? Jou natuurlijk!

Heb jij een afgeronde HBO-V opleiding en heb je niet meer dan 3 jaar werkervaring én ben je nog lang niet uitgeleerd?
Bel of mail, maak een afspraak, zodat wij de mogelijkheden met je door kunnen nemen! Als HBO-V Trainee werk je binnen jouw vakgebied en volg je een intensief en geaccrediteerd opleidingsprogramma bij High Select.

Wie zoeken we

De kwaliteit van de geleverde zorg is van groot belang en staat bij alles voorop. Door de vergrijzing is de vraag naar zorg sterk toegenomen en dat zal de komende jaren niet anders worden. En door de toegenomen complexiteit van de zorg is er een toenemende vraag naar jou, de HBO-V verpleegkundige.

Meer dan alleen vakinhoudelijke kennis

Naast je vakinhoudelijke taken wordt er van je verwacht, dat jij ook de zorg kunt coördineren, waarbij je te maken hebt en krijgt met andere zorgprofessionals. Je stelt vast welke zorg nodig is en speelt hierop in. Mantelzorgers en vrijwilligers spelen een grote rol, maar meer voor de verzorgende dan voor jou als verpleegkundige. Mantelzorgers en vrijwilligers kunnen namelijk tot op bepaalde hoogte zorg leveren. Het escorteren van een oudere van een bed naar een stoel of het smeren van een boterham is namelijk een ander verhaal dan het vroegtijdig signaleren van een aandoening en hierop actie ondernemen. Dit is het cruciale deel van de verpleegkundige in de ouderenzorg; zij kunnen vooruitdenken, zorg coördineren en hiermee de mantelzorgers, vrijwilligers en bovenal de cliënt de zekerheid bieden, dat de gezamenlijk geleverde zorg goed is.

Hierbij komt nog eens dat de HBO-V’er een leidinggevende moet zijn. Kijkend naar de trend van de opkomende zelfsturende teams wordt duidelijk dat de ‘leidinggevende’ meer verantwoordelijkheden zal krijgen. Naast het aansturen van een groep verzorgenden en het coördineren van zorg, moet ook gekeken worden naar budgetten.

HBO-V Traineeships
HBO-V Traineeships

Wat kun je verwachten

Wij bieden een combinatie van een educatief en een sociaal programma. In het educatieve deel staat de professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal.

Het HBO-V Traineeship bestaat uit:
  • Trainingen
  • Intervisie
  • Coaching
  • Workshops
  • 360° feedback
  • Optioneel: Sociaal programma
  • Optioneel: Assessment

Waar kun je aan de slag

Het HBO-V Traineeship duurt twee jaar en gedurende deze periode ga je aan het werk bij verschillende zorginstellingen of bij verschillende onderdelen van één organisatie. Naast het werk volg je allerlei trainingen, word je intensief begeleid door een externe coach en heb je intervisie met je collega-Trainees. Je komt terecht in de wijkzorg, verpleeghuis, revalidatiezorg, een ziekenhuis of de GGZ. Wellicht rouleer je onder deze organisaties om op deze manier te ontdekken wat echt bij je past. Voor het merendeel van de onderdelen van het Traineeship worden registratiepunten voor het V&VN kwaliteitsregister toegekend.

Klaar om te beginnen?

Of wil je meer weten? Vul onderstaand formulier in.

Neem contact met ons op

vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

Zoeken...